HomeOnze ondernemingKwaliteit algemeen

Kwaliteit algemeen

 

GreenLife volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en maakt gebruik van moderne machines en productiemethodes. Dit stelt ons in staat om naast het ouderwetse vaste natuurvoedingsbrood ook een " gewoon traditioneel" mals brood te bakken. Het uitgangspunt daarbij is altijd dat een onberispelijke biologische kwaliteit voorop staat.

 

Inspelend op de markt zijn de bakkers van GreenLife continu in de weer met de ontwikkeling van nieuwe brood- en of banketsoorten. Voortdurend wordt het assortiment aangepast of bijgestuurd. Zo is vloerbrood bij GreenLife écht vloerbrood. Door de granieten vloer van onze oven krijgt het brood weer de specifieke ambachtelijke smaak van vroeger.

Zorg en aandacht om het milieu staat bij GreenLife hoog in het vaandel. Dit komt niet alleen tot uitdrukking door verwerking van grondstoffen uit de chemicaliën vrije landbouw. Zo gebruiken wij voor het produktieproces "natuurstroom" (opgewekt zonder fossiele brandstof) en streven we in het onvermijdelijke transport naar een minimaal brandstofgebruik per vervoerd produkt.

GreenLife behoort tot een van de grootste en modernste biologische bakkerijen in Europa. Trots zijn wij op onze vloerbroden die gebakken worden in onze nieuwe " doorloop " steenoven. Door de granieten vloer van deze oven krijgt het brood weer de specifiek ambachtelijke smaak van vroeger.