HomeOnze ondernemingMerk GreenLife

Merk GreenLife

 

Greenlife is een nieuw merk op de foodservice-markt.

 

Onder het Greenlife-assortiment vallen meer dan 70 brood- en banketproducten. Al deze producten zijn met de beste biologische ingrediënten vervaardigd. Daarbij is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van het slow-baking principe. Dit betekent dat onze producten de maximale tijd krijgen om te rijzen.
Dit proces van slow-baking kan zelfs oplopen tot 24 uur. Het resultaat mag er dan ook zijn: een karaktervol, authentiek gezond en puur product. Laat u dan ook verrassen door de heerlijke authentieke smaak van ons op ambachtelijke wijze
gebakken brood- en banketassortiment.

Alle Greenlife-producten worden door ons zelf vervaardigd met biologische ingrediënten. In onze eigen molens is het graan gemalen en in onze eigen bakkerijen in Oost-Nederland en Wallonië is het brood en banket vervaardigd.

Ingrediënten:

Wij gebruiken uitsluitend pure ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen.
Dit in combinatie met ons ambachtelijke malen en vervaardigen levert een eerlijk en puur product.

Geen standaard brood maar een brood met een verhaal en een verhaal waar wij en u zich mee kunnen onderscheiden van de massa.

Biologische brood- en banketproducten van Greenlife dragen het Eko-keurmerk. Dit garandeert ondermeer dat er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd. Het Eko-keurmerk wordt gecontroleerd door Skal, een onafhankelijke Nederlandse controle-organisatie voor biologische productiemethoden.

Voor wie zijn al deze producten?

Voor ieder bedrijf. Wij leveren groothandels, retail, detailhandel, hotels, restaurant, cafetaria’s, scholen, bedrijfsrestaurant enz.

Waar verkrijgbaar?

Ons assortiment bestaat naast diepvriesproducten ook uit gasverpakte producten. Al onze producten worden via Bakery Stars bij uw distributiepartner geleverd. Heeft uw leverancier nog geen Greenlife in het assortiment? Laat het ons weten en wij nemen direct contact op.