HomeOnze ondernemingAlgemeen

Algemeen

Bakkerij Verbeek, eigenaar en producent van Greenlife, bakt al ruim 30 jaar uitsluitend biologisch brood en banket.

Begonnen als warme bakker te Brummen is het bedrijf nu uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van biologisch brood en banket. Dagelijks zijn deze producten verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels, supermarkten en de foodservice markt.

Door onze jarenlange ervaring met biologische grondstoffen in combinatie met onze eigen Molens in Vlaanderen zijn wij in staat om nagenoeg elke vraag naar biologische brood- en banketproducten in te vullen. Dit heeft ons er dan ook mede toe doen besluiten om het merk Greenlife te starten. Wij willen u deelgenoot maken van onze kennis en expertise als het gaat om biologisch brood en banket.

Eind 2006 zijn wij gestart met de voorloper van het Greenlife-assortiment
De Vlaamsche Bakker®. Dit was onze eerste stap in het slow-baking proces.
Dit is een assortiment dat gedeeltelijk is geïntegreerd in het Greenlife- assortiment. Als extra is daar het Ardennenbrood aan toegevoegd. Dit wordt geproduceerd bij onze bakkerij in Wallonië (La Ferme de la Croix) waar uitsluitend gebakken wordt met houtgestookte stenen vloerovens.

Wat daarbij zeker niet moet worden vergeten om te worden vermeld is dat onze eigen Molens (Bio-Mills) al het graan op traditionele wijze malen vanuit de hele tarwekorrel zodat alle vezels en vitamines behouden blijven.